Компанія Apple може показати одну тестову модель топового ноутбука вже цього літа.

Однак, повноцінного виходу пристрою варто очікувати вже в 2020 році.

На WWDC 2019, який відбудеться на початку червня, впевнені вони, найкраще буде представити новинку від Apple. Це конференція для розробників, на якій розповідають про нових версіях операційних систем Apple, а також про залізяках для розробки. Звичайно, це не така цікава презентація, як осіння, коли яблучна корпорація показує нові iPhone, але для шанувальників продукції Apple це буде дуже корисний захід.

цього року вона відбудеться в Театрі імені Стіва Джобса в кампусі Apple Park.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами фахівців саме там громадськість побачить одну принципово нову модель. Крім того, вони розповіли, чого чекати від MacBook Pro в 2019.

1. Нові MacBook Pro повинні показати на WWDC 2019, саме на них можуть демонструвати фішки нової macOS.

2. Може з'явитися особлива модель на 16 дюймів — у неї будуть мінімальні рамки навколо екрану і ціна від $3 тис.

3. 13-дюймові MacBook Pro повинні отримати до 32 ГБ ОЗУ.

4. Нові MacBook Pro можуть отримати процесори Intel Core дев'ятого покоління — Cannon Lake.

5. Чекати сенсорні екрани не варто, а от зробити їх більш міцними не завадить.

Що ж, будемо сподіватися, що все це стане правдою, і компанія зможе реалізувати свої ідеї, які сподобаються користувачам.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.