Американська корпорація Microsoft ще влітку 2015 року випустила на ринок фінальну стабільну збірку Windows 10, яка до моменту релізу перебувала кілька місяців у стані публічної бета-версії. Однак, нова версія ОС не дуже сподобалася користувачам. Наприклад, меню налаштувань дуже заплутано, і без допомоги у мережі навіть опітному користувачеві не обійтися.

вся справа в тому, що Windows 10 містить у собі більше однієї тисячі різних налаштувань, якими можуть керувати власники комп'ютерів, але ніхто цього не робить. Звичайному користувачеві потрібен інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, в якому будуть звичайні налаштування, які дозволять за кілька кліків налаштувати ОС під себе. У зв'язку з цим, компанія вирішила трохи розповісти про нову ОС Lite, яка незабаром з'явиться у відкритому доступі для користувачів ПК.

Судячи з усього, зовсім випадково хтось з розробників додав на офіційний сайт Microsoft спеціальні технічні документи компанії, які повинні були потрапити у вільний доступ лише через кілька місяців. Як виявилося, нова ОС буде працювати в кілька разів швидше популярної “десятки”, і це не може радувати користувачів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.