В Стенфордському університеті перед студентами виступив Брайан Ектона – один із засновників популярного месенджера WhatsApp. У своїй промові він люто розкритикував Facebook, яка "продає" владі особисті дані зареєстрованих користувачів, і закликав молодь видалятися з цієї соцмережі. Втім, і без його слів це вже зробили всі, хто турбується про особистих даних. На тлі скандалів з витоком даних користувачів і Facebook, в 2018 році соцмережі пішло величезна кількість користувачів, і навіть некоторіе знаменитості оголошували бойкот нечесному сервісу.

"Ми даємо їм владу. Ми купуємо їх продукти. Ми реєструємося на цих сайтах. Це погано. Видаліть Facebook!" – закликав Брайан Ектона.

Засновники WhatsApp Брайан Ектона і Ян Кум запустили свій месенджер в 2009 році. У 2014 році WhatsApp перейшов під крило Facebook, який викупив популярний сервіс для обміну повідомленнями за 22 мільярди доларів, при цьому найнявши на роботу колишніх власників.

Брайан Ектона пішов з Facebook в листопаді 2017 року, а Ян Кум покинув компанію в травні 2018 року. Звичайно ж, творці месенджера не були в захваті від продажу сервісу, і сьогодні в одного з творця просто немає сил терпіти цю нахабство з боку Facebook.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.