Буквально тільки що компанія Xiaomi завершила презентацію, на якій представила свій новий бюджетний смартфон Redmi 7. Практично всю інформацію про смартфоні ми вже дізналися завдяки витокам.

Отже, серцем новинки служить сучасна 14-нм SoC Snapdragon 632. В її конфігурації CPU з вісьмома ядрами Kryo 250 частотою 1,8 ГГц, GPU Adreno 506 і модем X9 LTE. І це радує, враховуючи, що чутки приписували новинки більш старі моделі Snapdragon 625 і 630. Так, це не топова начинка, але для спілкування в мережі і перегляду відео вистачить з головою. Втім, ціна девайса залишилася такою ж приємною, так що скаржитися немає сенсу. Девайс однозначно стане популярним на ринку Китаю, так і за його межами.

Нагадаємо, попередник Redmi 6 оснащений дисплеєм діагоналлю 5,45 дюйма. Нова ж модель Redmi 7 отримала екран з невеликим каплевидным вирізом діагоналлю 6,26 дюйма і роздільною здатністю 1520х720 пікселів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Не секрет, що головною фішкою смартфона стане камера. Основна камера представлена тандемом фотомодулів роздільною здатністю 2 і 12 Мп. Останній формату 1/2,9 дюйма характеризується великими пікселями розміром 1,25 мкм, такий же використовувався у флагмані Xiaomi Mi 6 2017 року. Перший відповідає за аналіз глибини сцени. Фронтальна камера з роздільною здатністю 8 Мп може застосовуватися для розблокування по обличчю. На диво, в смартфоні за 100 доларів є функція розблокування по обличчю.

Оперативної пам'яті може бути 2, 3 або 4 ГБ, а флеш-пам'яті — 16, 32 або 64 ГБ, в залежності від модифікації. Ціна смартфона від 105 доларів, до 135, залежно від модифікації.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.