Раніше компанія Xiaomi повідомляла, що з-за проблем з виробництвом і недостатніх запасів Xiaomi довелося призупинити продаж флагманських смартфонів 9 Mi, Mi 9 Explorer Edition і Mi 9 SE. Схоже, компанії вдалося оперативно вирішити цю проблему, але ось покупцям така ідея не дуже сподобалася.

Глава Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) в соцмережах написав, що продажі Mi 9 і його спрощеної версії Mi 9 SE поновляться вже 19 березня. А от коли на прилавки магазинів повернеться старша модель Mi 9 Transparent/Explorer Edition - керівник компанії промовчав. Варто відзначити, що саме Mi 9 Transparent користується величезною популярністю і випускати цей пристрій в потрібній кількості поки не виходить.

Чергову партію будуть продавати через фірмову онлайнову майданчик Xiaomi Mall.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

А поки Mi 9 немає в офіційному магазині та на великих онлайн-майданчиках, дрібні магазини, які зберегли деякі запаси “дев'яток”, щосили користуються дефіцитом. Наприклад, в деяких магазинах ціни на девайс піднялися практично на 70 доларів. Погодьтеся, це різниця практично в 1 500 гривень не особливо радує користувачів. Для тих, хто не бажає переплачувати, залишається лише чекати появи смартфона за доступною ціною.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.