Чуток про ігрову консоль PS5 по мережі ходить дуже багато, а зрозуміти, які з них справжні, а які – ні, поки що неможливо. Однак, ігрова приставка дуже зацікавила геймерів, і навіть зовнішній вигляд виглядає незвично. Судячи по характеристиках, ігрова консоль просто знищила PlayStation 5. Повідомляється, що нова частинка здатна запускати гри в 4К-форматі, при цьому видавати стабільну картинку в 60 fps. Будемо сподіватися, що ці характеристики виявляться реальними, а не просто маркетинговим ходом для залучення покупців. Увійти на ринок ігрових консолей не так вже й просто, враховуючи, що лідерство очолюють Sony і Microsoft.

Як повідомив глава Slightly Mad Studios Ян Белл, створення консолі зараз йде повним ходом, а крім передового технічного оснащення новинка зможе похвалитися підтримкою шоломів віртуальної реальності, у яких частота кадрів буде досягати 120 fps. Про ціну поки говорити рано, але з таким можливостями і апаратною начинкою ігрова консоль буде явно дорожче 500 доларів.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.