Після судового розгляду, яке проходило протягом двох тижнів, суд присяжних визначив і виніс вердикт, що корпорація Apple порушила одразу аж три патенти в деяких моделях iPhone, що належать іншому великому виробнику техніки та комплектуючих — Qualcomm. Після цього, в кінці 2018 року, суд заборонив компанії Apple продавати деякі з моделей iPhone на території Китаю.

Якщо вірити інформації з популярного закордонного сайту CNET, Apple стверджувала, що якийсь інженер компанії по імені Арджуна Шива вніс свій істотний внесок у технологію прискореної завантаження, працюючи на компанію, в зв'язку з чим він так само повинен був бути названий у вищевказаному патенті. Тим не менше, з якоїсь причини Арджуна Шива, на даний момент є співробітником Google, зрештою вирішив не давати ніяких свідчень на суді в Сан-Дієго проти Qualcomm, і присяжні відхилили аргумент Apple. Судячи з усього, у Apple далеко не всі колишні співробітники залишилися під приємним враженням після співробітництва.

Судячи з усього, у Apple тепер немає шансів, щоб виграти позов проти Qualcomm. Враховуючи, що кілька років тому компанії побили горщики, Qualcomm зібрала достатньо інформації, щоб залишити Apple без прибутку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.