Американська корпорація Apple через свій онлайн-магазин представила нову продукцію в лінійці планшетів. Варто зазначити, що презентація стала несподіванкою, так як компанія повідомила про презентації, яка відбудеться 25 березня. Судячи з усього, яблучна корпорація порахувала, що ці пристрої не заслуговують окремої презентації, і випустили їх без особливого галасу.

Air iPad заснований на процесорі A12 Bionic з системою Neural Engine, буде працювати на 70% швидше, ніж попередня версія. Пристрій включає в себе дисплей Retina 10,5 дюйма з технологією True Tone, що на 20% більше, ніж у його попередника. У всьому іншому планшет не особливо відрізняється від попередника.

iPad Mini також заснований на процесорі A12 Bionic володіє дисплеєм Retina 7,9 дюйма, при товщині 6,1 мм важить менше 400 гр. Як і iPad Air, може працювати до десяти годин без підзарядки. Екран на 25% яскравіше, ніж у попередніх моделей iPad mini. На щастя, ціна буде цілком собі приємною.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обидва пристрої можна буде придбати в сріблястому, сірому і золотому кольорах, з пам'яттю 64 ГБ або 256 ГБ.Ціна iPad mini починається від $399 за модель без підтримки стільникового зв'язку, iPad Air такої ж конфігурації буде коштувати від $499. З підтримкою мобільного зв'язку пристрої будуть коштувати $529 $629 відповідно. В даний час точна дата початку невідома, так що варто дочекатися офіційного старту продажів від самого виробника

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.