Південнокорейська компанія Samsung в цьому році випустила десяту ювілейну серію своїх мега крутих смартфонів. Samsung Galaxy S10 Plus Black — це старший флагман лінійки, який отримав топову камеру, і навіть 2 фронтальні камери, які вдало засунули вглиб самого дисплея.

Всі три смартфона цієї лінійки отримали екрани різних розмірів, але одного типу — динамічний AMOLED з підтримкою HDR10+. Варто відзначити, що ці смартфони отримали топові екрани, які практично не навантажує очі картинкою.

Експерти називають дисплей сильною перевагою нових смартфонів компанії. Безпосередньо в нього вмонтований ультразвукової дактилоскопічний датчик, який гарантує чудову безпеку пристрою, скануючи коди в тривимірному просторі. Однак, з захисною плівкою на екрані, робота цього самого сканера помітно погіршується, але Samsung пообіцяла виправити це непорозуміння.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А тепер про камері Samsung S10 Plus Black. Основна камера складається з трьох модулів. Основний включає в себе 12-мп датчик з ширококутним об'єктивом і регульованою діафрагмою, оптичною стабілізацією і автофокусом. Другий модуль також на 12 Мп має телеоб'єктив на 45 градусів і такі додаткові характеристики, як і основний. Відзначимо, що вартість девайса трохи більше 40 тисяч гривень, так що далеко не кожен зможе собі його дозволити.

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.