Найстаріша соціальна мережа MySpace, що вийшла задовго до Facebook все ще користувалася популярністю серед музикантів. Керівництво соцмережі сьогодні з сумом зізналося, що безповоротно втратила весь вміст, завантажений у період з 2003 по 2015 роки. За словами представників MySpace, втрата даних була результатом міграції сервера. Втім, це не така вже й велика втрата, враховуючи, що соцмережею практично ніхто не користується, так як Facebook і Twitter зайняли лідерство серед найпопулярніших сайтів для спілкування в мережі.

Керівництво соціальної мережі приховувало цей факт протягом декількох місяців, але публічно зізналися лише зараз про непоправної проблеми після тисяч скарг від користувачів. Втім соцмережа вже втратила свою більшу частину аудиторії, так що повернути користувачів вже точно не вийде. Прикро тільки тим, хто дійсно користувався MySpace, так як цей сервіс був призначений не тільки для спілкування в мережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

MySpace була запущена в серпні 2003 року. Спочатку вона спеціалізувалася на обмін музикою, завдяки їй домоглися популярності Лілі Аллен, Адель, Arctic Monkeys і багато інших артистів. Однак, на тлі зростання Facebook і Twitter, поглинула компанію велика корпорація, яка має зв'язок із створенням музики.

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.