Геймери вже нашутились про цифру три в біографії Valve, а тепер просто з надією чекають Half-Life 3. Якщо ви прихильник серії і також чекаєте нову гру про пригоди фізика з монтуванням, то Гейб Ньюелл радить вам не вмирати в найближчі п'ять років. Втім, насправді все виявилося інакше. Відразу варто відзначити, що це були не слова глави Valve, а сам аккаунт був фейком.

Ведучий YouTube-каналу Valve News Network Тайлер Маквикер придумав рубрику Newell E-Mails, в якій він відправляє листи фанатів Габену, а потім читає відповіді. В одному з випусків він поставив запитання, мовляв, йому вже 32 і зможе він дочекатися виходу нової Half-Life. Ньюелл ж відповів, що: “Просто не вмирай в найближчі п'ять років або близько того;)”.

Маквикер видалив відео з цією відповіддю, але у нас залишився скріншот.

І все ж, не варто забувати, що це був фейк. У геймерів зі всього світу була надія на вихід 3 частини культової гри, а тепер вони зруйновані. Судячи з усього, Valve не особливо поспішає випускати нову частину Half-Life.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.