Крім нових смартфонів і бездротових навушників в рамках бренду Redmi компанія Xiaomi представила пральну машинку Redmi 1A Washing Machine. Це перше немобильное пристрій, який пропонується в рамках бренду Redmi. Втім, компанія займається виробництвом бюджетної техніки, так що вихід таких пристроїв був лише питанням часу.

Новинка являє собою автоматичну пральну машину з вертикальним завантаженням. В машину можна завантажувати до 8 кг білизни, і цього вистачить з головою для цілої родини.

Металевий корпус зі спеціальною обробкою стійкий до корозії, так що цей пристрій буде служити досить довго. Верхня кришка прозора, завдяки чому можна спостерігати за процесом прання. І хоча пральна машинка має кілька режимів прання, компанія вирішила не додавати різних розумних функцій, таких як синхронізація зі смартфоном.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Приємним бонусом є ціна. За це пристрій просять лише 120 доларів, а ось його вихід запланований на 9 квітня.

Нагадаємо, що культова гра під назвою CS 1.6 заражена вірусами. Повідомляється, що хакери навчилися впроваджувати в різні ігрові сервера шкідливий код, за рахунок чого користувачі, які скачують дані сервера для входу, скачують і віруси на свої пристрої. І хоча грі вже більше 20 років, більшість геймерів воліють грати в цю версію, навіть після виходу нових ігор з такою ж тематикою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд. Це означає, що голосовий помічник від Apple раптово перестав працювати на всіх пристрої, включаючи iPhone і iPad.

Знай.uа писав, що дизайн Google Pixel 4 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат з'явиться на прилавках вже в листопаді 2019 року. Що стосується дизайну, девайс отримає величезний екран з двома отворами для камер. Точно так само зробила і компанія Samsung, яка представила флагманський Galaxy S10 у лютому 2019 року.