Компанія Julz анонсувала першу в своєму роді камеру для чоловічого статевого члена. Користувачі спочатку сприйняли таку заяву як жарт, але після того, як трейлер з використанням пристрою показали в мережі, всі сумніви у серйозності гаджета зникли.

Якщо бути точним, це ерекційне кільце з силікону з вбудованою камерою. За словами творців, кільце важить приблизно 28 грамів і здатний зняти до 90 хвилин відео в 1080p. Незвичайний аксесуар, який поєднує у собі дві речі, одна з них є зйомкою відео. Також присутній режим нічного бачення. Девайс обійдеться в $160. На що здатна камера, можна подивитися в цьому трейлері:

Камера має доступ до інтернету, але розробники запевняють, що відео вивантажуються не хмара, а безпосередньо на телефон власника камери. Досить незвичайний девайс, враховуючи його застосування. Також CockCam зроблений вологонепроникним, що важливо в умовах, в яких доведеться працювати камері, підкреслюють представники компанії. Чи стане цей вигадливі девайс популярною - покаже час.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.