Всього 15 років тому беспилотникам ставилися як до наукової фантастики. Однак, зараз практично всі країни намагаються поліпшити свою зброю, і безпілотники не залишаються осторонь.

Triton MQ-4C. Справжній велетень серед безпілотних апаратів. Triton MQ-4C розроблявся Northrop Grumman на замовлення Пентагону. Розмах крил цього гіганта порівняємо з розмахом крил “Боїнга-747”. Залишатися непоміченим для нього важке завдання.

WU-14. Китайський експериментальний гіперзвуковий безпілотник, створений для доставки ракет через континент. Апарат є одним з найпотужніших у цьому списку.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

CH-5. Китайська розробка, яку цілком можна назвати модифікованим клоном американського “Женця смерті”. Варто відзначити, що апарат вже випробували в бойових умовах.

Taranis. До цього моменту майже вся інформація про британському проекті міжконтинентального БПЛА засекречена. Особливістю апарата є його стелс-технологія.

Northrop Grumman X-47ВС. Дітище американських геніїв зі знаменитої Northrop Grumman. Бойовий БПЛА другого покоління здатний здійснювати зліт і посадку взагалі без оператора, тільки за допомогою бортового комп'ютера. Такий безпілотник може застосовуватися в будь-якій сфері.

IAI Harpy. Це дрон-камікадзе, призначений для виявлення і знищення живої і броньованої сили противника. Втім, сам безпілотник одноразовий.

MQ-9 Reaper. Безпілотник здатний знаходитися в повітрі цілу добу, що робить його унікальною машиною смерті.

C-Worker 5. Безпілотними стають не тільки літаки, але і морські судна. У цьому апараті є кнопка самознищення, що допоможе зробити диверсію.

S-100 Camcopter. Австралійська компанія Schiebel представила свій безпілотний вертоліт ще в 2005 році, але до цього моменту він зовсім не втратив актуальність. Втім, апарат більше використовують як розвідник.

Нагадаємо, що придбати ігрову PlayStation 4 від Sony можна в два рази дешевше. Повідомляється, що консоль знаходиться на ринку вже багато років, так що відсоток продажів падає. До виходу 5 версії ігрової консолі доведеться почекати трохи більше року, так що Sony вирішила знизити ціну вже на існуючу приставку. Повідомляється, що девайс можна придбати вже за 150-200 доларів, що дуже порадує геймерів зі всього світу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 2. Повідомляється, що корпорація поліпшила якість екрану, а також додала нову систему охолодження, щоб комфорт від гри помітно збільшився.Що стосується ціни, за пристрій доведеться заплатити від 480 до 650 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що бездротові клавіатури Fujitsu опинилися на гачку у хакерів. Повідомляється, що хакери змогли отримати доступ до даних користувачів за допомогою бездротової клавіатури, які користується бездротовою мережею для введення символів.