Компанія Huawei на виставці MWC 2019 представила свій перший складаний смартфон — Mate X. І ось через місяць новинку вже можна придбати. Правда, не факт, що він приїде до покупця в цілості, якщо взагалі приїде.

Huawei Mate X з'явився у продажу на китайській майданчику Aliexpress c неймовірним цінників в 4088 доларів США. Для порівняння, офіційна вартість пристрою набагато менше — 2299 євро (десь 2600 доларів США). Судячи з усього, така націнка була зробила з-за новизни продукту. Ті, хто хоче стати одним із перших власників даного аксесуара доведеться розщедритися.

Нагадаємо, Huawei Mate X отримав 8-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2480×2200 пікселів, який складається, як книга. Завдяки цьому виходить ще два екрани на 6.6 дюймів з роздільною здатністю 2480×1148p і 6.39 дюймів з роздільною здатністю 2480×892p. Працює пристрій на процесорі Kirin 980 в парі з 5G-модемом Balong 5000. Сам по собі девайс здатний перетворюватися зі смартфона в повноцінний планшет. Досить дивно, що продажі почалися в Китайському сервісі. Втім, залишилося тільки дочекатися першого огляду від покупців, якщо телефон до них взагалі долетить.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що придбати ігрову PlayStation 4 від Sony можна в два рази дешевше. Повідомляється, що консоль знаходиться на ринку вже багато років, так що відсоток продажів падає. До виходу 5 версії ігрової консолі доведеться почекати трохи більше року, так що Sony вирішила знизити ціну вже на існуючу приставку. Повідомляється, що девайс можна придбати вже за 150-200 доларів, що дуже порадує геймерів зі всього світу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 2. Повідомляється, що корпорація поліпшила якість екрану, а також додала нову систему охолодження, щоб комфорт від гри помітно збільшився.Що стосується ціни, за пристрій доведеться заплатити від 480 до 650 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що бездротові клавіатури Fujitsu опинилися на гачку у хакерів. Повідомляється, що хакери змогли отримати доступ до даних користувачів за допомогою бездротової клавіатури, які користується бездротовою мережею для введення символів.