Зараз однією з найбільш популярних операційних систем для комп'ютерів є Windows 10, яка в останньому стабільному вигляді вийшла на ринок ще влітку 2015 року. І хоча восени 2018 року дана ОС знищила величезну кількість комп'ютерів з-за помилок у роботі, можна підвести підсумок, що ця “вінда” за час існування почала працювати набагато швидше.

Компанія Microsoft випустила нову версію операційної системи Windows 10, яка працює навіть на багатьох далеко не самих потужних комп'ютерах набагато швидше. Прийти до такого рішення вдалося шляхом видалення з операційної системи безлічі непотрібних функціоналів.

Таким чином 19 березня 2019 року відбувся реліз закритій тестової збірки Windows 10, яку отримали в свої руки партнери Microsoft. Коли оновлення стане доступним для звичайних користувачів - покаже час. Втім, ми настійно рекомендуємо оновити ОС при першій можливості, щоб прискорити роботи вашого пристрою.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.