У грудні минулого року фахівці компанії Positive Technologies виявили критичну вразливість в браузері Chromium, яка дозволяла отримати доступ до особистих даних користувачів, і повідомили про це компанії Google. На щастя, компанія оперативно виправила цей баг, і тепер в мережі з'явилися деякі подробиці про цю помилку система.

Як виявилося, проблема була пов'язана з компонентом Android WebView, який зазвичай використовується для відображення веб-сторінок в додатках. Повідомляється, що помилка торкнулася практично всіх користувачів смартфонів на Android. Хакерам необхідно лише встановити шкідливе програми на смартфони користувачів. Сам додаток могло маскуватися під антивірус в Play Market. Після цього, хакери отримували доступ до даних користувачів, і робили це непомітно для власника пристрою.

Ще одна неприємна новина стосується сервісу Google Photos. Нещодавно в ньому була виявлена помилка, яка призвела до того, що деякі користувачі стали бачити фотографії з чужих облікових записів. На щастя, на сьогоднішній день помилка вже виправлена, завдяки оперативним діям пошуковика.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.