У цьому році очікується поява нового фітнес-трекера від Xiaomi під назвою Mi Band 4. Як підтвердження цих очікувань на сайті Bluetooth SIG були помічені два пристрої, що пройшли сертифікацію. Це означає, що пристрої готові з'явитися на прилавках. Залишилося тільки уявити девайс, і почати продажу.

Нагадаємо, модель попереднього покоління Mi Band 3 підтримувала версію протоколу Bluetooth 4.2. Зв'язок Bluetooth 5.0, яка буде доступна в новій моделі, забезпечує покращене з'єднання, збільшений радіус дії і більш високу швидкість передачі даних в порівнянні з протоколом попереднього покоління. Це чудова новина для тих, хто вважав, що можливості Xiaomi Mi Band 3 були дуже слабкими.

Сертифікаційна документація також свідчить, що фактичним виробником фітнес-трекера Xiaomi Mi Band 4 є компанія Anhui Huami Information Technology Co. Ltd., володіє брендом Amazfit. Судячи з усього, компанії необхідно лише створити для пристрою, щоб годинник працювали коректно в будь-яких умовах.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.