Минулого тижня розробники ресурсу XDA виявили у рядках коду бета-версії Android 10.0 Q, в яких знайдені назви бюджетних телефонів: Pixel 3a і Pixel 3a XL. Це чудова новина для тих, хто є шанувальником продукції Google, але не може собі дозволити смартфон, вартість якого починається від 750 доларів.

Також підтверджені деякі специфікації. Смартфони будуть представляти собою 5,6-дюймові і 6-дюймові моделі з округлими сторонами екрану Active Edge, всередині буде інтегрований чіп безпеки Titan M і eSIM. На борту у обох моделей буде з 64 ГБ пам'яті. Смартфони будуть підтримувати швидку зарядку 18 Вт через USB-C. Так, характеристики будуть явно не топовими, продуктивності смартфони будуть поступатися своїм “старшим братам” Pixel 3.

Дата появи у продажу поки не розголошується. Але експерти припускають їх поява в кінці весни 2019 року. Нагадаємо, що нові Pixel 4 компанія представить вже в жовтні 2019 року.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.