Електронні ігрові приставки з найпростішими логічними завданнями стали доступними раніше, ніж персональні комп'ютери. Втім, це не заважає консолей повноцінно змагатися з ПК, які є практично в кожному будинку.

Ось 3 топові консолі, які користуються величезною популярністю як серед нових геймерів, так і олдскульних хардкорщиків.

На початок року найкращими ігровими пристроями, за оцінками опитувань декількох сайтів визнані апарати фірми SONY Playstation 4, її тонкої версії PS4 Slim Xbox One S, виробництва Microsoft. Втім, це не дивно, адже практично всі топові ігри з'являються саме на PS 4.

Sony PlayStation 4 1 Tb. Знаменита японська фірма електроніки Sony випустила в продаж базову модель Playstation 4. За минулі роки компанія не один раз модернізувала оригінальну версію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Sony PlayStation 4 Slim 1 Tb. Ця версія відрізняється від оригінальної лише своїми розмірами.

Microsoft Xbox One S. Ігрова приставка зменшеного розміру (буква S) працює під управлінням операційної системи Windows. Апарат здатний порадувати картинкою в 4K, що безсумнівно здивувало геймерів на момент виходу цієї консолі.

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.