Після впровадження темної теми Facebook Messenger анонсував нову корисну функцію для Android і iOS. У програмі обміну повідомленнями від Facebook з'явилася функція цитування повідомлень при відповіді. Нагадаємо, що подібної опцією вже давно мають Viber, Telegram і WhatsApp, так що практично ніхто з користувачів не здивувався такому нововведенню. Втім, цього месенджера це явно піде на користь, адже подібні “фішки” використовуються практично у всіх сервісах, які мають бодай найменше відношення до спілкування між людьми.

Щоб процитувати повідомлення користувача, достатньо затиснути пальцем на конкретному меседж до появи контекстного меню, де потрібно просто вибрати пункт Reply (Відповісти). При цитуванні вихідне повідомлення залишається видимим після того, як на нього відповіли. На щастя, цитувати можна не тільки текст: у хід йдуть як анімації, так і картинки.

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.