Нерідко згадки або навіть цілі сторінки з описом новинок з'являються на офіційних сайтах раніше часу. Смартфон лінійки A, а саме Samsung Galaxy A90 засвітився на сайті виробника. Судячи з усього, компанія Samsung не вміє зберігати секрети, і часто зливає інформацію про майбутніх гаджетах за місяць або тиждень до презентації або виходу. Тепер же індонезійська сайт Samsung підтвердив, що смартфон Samsung Galaxy A90 отримає екран Notchless Infinity, тобто екран з тонкими рамками, позбавлений будь-яких вирізів і отворів. Проте, щоб позбутися від фронталки на дисплеї, необхідно придумати механізм, з допомогою якого камера буде з'являтися при необхідності.

Імовірно, завдяки поворотному механізму висувна камера Samsung Galaxy A90 буде одночасно основний і фронтальним. Чутки вказують, що з-за особливої конструкції модуля в Galaxy A90 використовується акумулятор меншої ємності — 3700 мАч. Чи буде це впливати на комфорт використання смартфона - покаже час.

Анонс Samsung Galaxy A90 очікується 10 квітня на цю дату Samsung намітила захід, присвячений таємничого анонсом продукту бренду Galaxy. Звичайно ж, мова йде не про Galaxy Note 10, анонс якого відбудеться вже в серпні 2019 року.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.