Відомий інсайдер Еван Бласс поділився серією якісних рендерів новітніх флагманів Huawei P30 і P30 Pro, які повинні бути представлені тільки наступного тижня. Варто відразу зазначити, що смартфони позиціонують як флагмани з топовими камерами, які зможуть позмагатися в якості фото навіть з iPhone XS Max.

Ці зображення підтвердили, що моделі серії P30 будуть мати приблизно такі самі відмінності, як і флагмани Mate 20. Зокрема, базова версія отримає звичайний плоский дисплей, а в моделі з приставкою Pro екран буде зігнутий з боків. Втім, у випадку поломки, відремонтувати такий екран буде дуже дорогим телефоном. Дешевше просто купити новий смартфон.

Крім того, смартфони будуть відрізнятися набором тильних камер.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Діагональ екрану в Huawei P30 — 6,1 дюйма, а Huawei P30 Pro — 6,47 дюйма. “Старший брат” отримає просто величезний екран, який кілька років тому вважався планшетним розміром. Дозвіл, швидше за все, в обох випадках ідентичне: 2 340 × 1 080 пікселів.

Смартфони отримають восьмиядерний процесор Kirin 980, 6 або 8 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, а також 128, 256 або 512 ГБ вбудованої пам'яті. Акумулятор у P30 — 3 650 мА·ч, а в P30 Pro — 4 200 мА·ч. Бездротова зарядка, судячи по рендеру, тільки в останнього. Втім, ця технологія ще не стала настільки популярною, щоб встановлювати її на кожен смартфон.

Офіційний анонс Huawei P30 і P30 Pro відбудеться 26 березня в Парижі, а про ціну поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.