Нове творіння Tesla коштуватиме 39 тис. доларів. Відповідну цифру назвали в компанії.

Варто відзначити, що зараз собівартість автомобіля становить 48 200 доларів. Проте після застосування "засобу економії" ціна опуститься нижче позначки в 40 тис. доларів – на відміну від моделі Х. Ознайомившись зі всіма опціями, ви зрозумієте, що справа зовсім не в поганому оснащенні.

Додаткові кольори фарби додадуть до ціни від 1500 до 2500 доларів на всіх комплектаціях. Для моделей Long Range комплект 19-дюймових спортивних коліс додається за додаткові 1500 доларів. А ось для моделі Performance це стандартний набір. Tesla пропонує стандартний салон, повністю чорний зсередини – або варіант з чорно-білої штучної шкіри за 1000 доларів. Стандарт – 5-місцевий салон. Модель з 7-місним потягне на додаткові 3000 доларів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При купівлі будь-якого автомобіля Tesla з цього списку можна додатково замовити опцію "автопілот" за 3000 доларів"повноцінне самоврядування" за 5000 доларів за попереднім замовленням. Проте варто пам'ятати, що установка програми самоврядування на вже готову модель коштуватиме 7000 доларів.

Обладнана модель Long Range з трьома рядами вартує 64 200 доларів. Модель Long Range з двома моторами обійдеться вам в 68 200 доларів після всіх додаткових опцій. А повністю обладнана Performance коштує 75 700 доларів – без урахування вартості доставки 1200 доларів.

Нагадаємо, що Tesla подала два судових позови проти своїх колишніх співробітників і стартапу з розробки безпілотних автомобілів Zoox за нібито крадіжку комерційної таємниці.

Згідно з документами, підозрювані, будучи менеджерами в сортувальних центрах Tesla, відправляли на свою пошту конфіденційну інформацію, яка містить відомості про процедури інвентаризації компанії, а також внутрішні схеми і креслення деяких складів. Враховуючи кількість скандалів, які були навколо Tesla, ця історія тільки починається.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року.