Фотограф став жертвою невдалої відеозйомки в тату-салоні, яка коштувала йому дорогої фотокамери. На Reddit чоловік під ніком LooseFilters поділився своїм сумним досвідом, як можна знімати відео. Результат процесу знищення камери він показав на своєму YouTube-каналі.

Фотограф знімав сюжет, як виводять татуювання за допомогою лазера за допомогою фотокамери камеру Sony A7s II. Під час записування процесу видно, як на зображенні поступово з'являються артефакти — плями зеленого кольору. Всього за півхвилини такої зйомки матриця камери була буквально знищена, а заміна її коштує близько 2200 доларів.

З'ясувалося, що потужний лазер в машинці для виведення тату створює дифузне відбиття такої сили, яка випалює пікселів матриці, причому цей процес незворотній. Такий лазер може навіть пошкодити незахищені очі, але набагато сильніше від нього постраждає сенсор камери, який захоплює приблизно в 100 разів більше світла, ніж око людини. Варто також відзначити, що в зоні ризику будь-яка техніка з цифровими фотокамерами: смартфони і планшети.

Раніше повідомлялося, що незабаром відбудеться презентація нового смартфона Samsung Galaxy A90. Звичайно ж, це бюджетна лінійка пристроїв, але Samsung приготувала сюрприз фанатам дешевих смартфонів. Цей девайс отримає технологію, яка використовується у флагманських пристроях. За чутками, він отримає висувну камеру для автопортретів. Однак нова витік свідчить, що камера буде не лише висувний, але зможе обертатися навколо своєї осі. Іншими словами, це може бути єдина камера, яка замінить як фронтальну, так і основну на задній панелі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Такий підхід буде представляти собою суміш можливостей, реалізованих в смартфонах Oppo Find X і Oppo N1. Користувачі зможуть висунути камеру з корпусу, а потім по мірі необхідності моторизований механізм буде повертати камеру на задню або фронтальну панель. До того ж, це допоможе позбавити лицьову панель від вирізів і отворів для фронтальної камери, що допоможе збільшити відсоток площі дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році.