У випущеній новій версії WhatsApp під номером 2.19.80 міститься спеціальна функція, яка для когось може стати критично необхідною.

Про це пише ТехноПортал.

Тепер при відправці кому-небудь повідомлення можна подивитися, скільки разів воно було переправлено комусь ще. Для цього треба натиснути на повідомлення, а потім натиснути на кнопку " ... ". За цим відкриється спеціальне меню, інформація в якому проллє світло на те, скільки разів конкретне повідомлення переслали іншим користувачам.

Нововведення поки що є тільки в бета-версії месенджера, але вона вже може бути встановлена на Android і iOS.

Як відзначають розробники, тепер всі користувачі найпопулярнішого у світі сервісу для спілкування можуть легко зрозуміти, передав співрозмовник комусь особисту переписку, або ж ні. Це повинно допомогти в боротьбі з шахраями. При цьому наголошується, що дізнатися, кому було відправлено повторно повідомлення, ніяк не вийде. Можна лише виявити сам факт пересилки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще