Генеральний директор компанії Apple Тім Кук оприлюднив лист, адресований інвесторам. Він заявив, що дохід за перший квартал 2019 фінансового року складе 84 мільярда доларів. Це значно менше попереднього прогнозу – 89-93 мільярда доларів, передає ixbt.com. Таким чином, компанія все-таки визнала падіння попиту на смартфони iPhone, що позначиться на прибутки.

"У компанії також повідомляють, що не змогли передбачити ступінь уповільнення світової економіки, особливо в Китаї. Це спричинило за собою уповільнення продажів і зменшення виручки від продажу продукції. Причому, при детальному розгляді з'ясовується, що зниження доходу припадає в основному на смартфони iPhone. При цьому інша продукція навпаки демонструє зростання доходу на 19%", - сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що нещодавно Apple прибрала з продажі iPhone SE, iPhone 6s, а також торішній флагман — iPhone X. Крім новинок iPhone Xs, iPhone Xs Max iPhone Xr у продажу залишилися тільки iPhone 7 і 8. Таким чином, компанія повністю перестала продавати смартфони, оснащені 3,5-міліметровим звуковим роз'ємом для підключення навушників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше ми писали, що компанія Microsoft оголосила про випуск свого антивірусного програмного забезпечення для операційної системи macOS. Windows Defender Advanced Threat Protection перейменований в Microsoft Defender ATP і буде доступний користувачам macOS Mojave, macOS High Sierra і macOS Sierra. Програма пропонує повний захист від вірусів та загроз, а також можливість проводити повне і часткове сканування пристрою. Втім, враховуючи, як працює Windows Defender на ОС від Microsoft, системі мало хто буде довіряти. Нагадаємо, що Apple приділяє величезну увагу захисту системі, що дозволяє повністю відмовитися від антивірусів.

Представники Microsoft заявляють, що розробники Microsoft Defender ATP прекрасно розуміють, що багато компаній використовують не тільки Windows, але і інші операційні системи в своїх мережах.

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року.