Компанія Apple запустила на своєму сайті трансляцію з порожнього театру ім. Стіва Джобса в новому кампусі в Купертіно (штат Каліфорнія). Втім, це не дивно, адже сьогодні, 25 березня, відбудеться чергова презентація від яблучної корпорації. Так, нових iPhone не буде, а ось цікаві гаджети на зразок iPad Mini 5 і AirPods 2 точно покажуть.

Сторінка трансляції з'явилася на сайті Apple в розділі заходів. Вона відрізняється від попередніх, оскільки запущена за добу до початку заходу, запланованого на 25 березня.

В даний момент на відео можна побачити тільки порожній зал, в якому нічого не відбувається.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Деякі користувачі Мережі спочатку ділилися скріншотами, подумавши, що це тестова трансляція. Однак минув час, а стрім з пустого залу не закінчується.

Зазвичай компанія Apple починає трансляції своїх заходів за 20-30 хвилин до початку. Не виключено, що це якось пов'язано з новим сервісом від Apple, який дасть користувачам насолоджуватися новими фільмами, або іншими проектами.

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.