Microsoft знову відчуває проблеми з черговим оновленням, яке псує операційні системи Windows.

Кумулятивне оновлення KB4489894, датований 19 березня, виявилося небезпечним для Windows 10 – воно викликає "синій екран смерті". Втім, користувачам ОС від Microsoft Не звикати - подібне вже траплялося восени 2018 року, коли комп'ютери почали масово виходити з ладу із-за невдалих оновлень.

Патч спочатку просто додавав ряд функцій, не пов'язаних із безпекою. Але всередині виявилася критична помилка, пов'язана зі шрифтами і символами певними користувачами (EUDC), яка примушує операційну систему видавати BSOD.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

І хоча ця помилка може і не з'явитися, під загрозою кожен, враховуючи кількість користувачів цієї ОС.

Для того щоб уникнути появи "синього екрану смерті", потрібно просто не включати EUDC для шрифтів. Дане рішення є тимчасовим, і Microsoft вже працює над виправленням проблеми. Реліз патча очікується в наступному місяці з виходом планових оновлень.

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.