У жовтні минулого року компанія Xiaomi випустила смартфон Xiaomi Mi Mix 3, а вже зовсім скоро буде випущена оновлена версія пристрою, яка зможе працювати в мережах п'ятого покоління. Втім, фанати китайської компанії не особливо здивувалися, так як тим розробки нових смартфонів помітно підвищився, якщо порівнювати зі станом ринку на 2016 рік.

На офіційній сторінці компанії Xiaomi в соціальній мережі Weibo опублікували новий тизер, на якому показані три смартфона сімейства Xiaomi Mi Mix, а також білий силует нового смартфона. Інсайдери вже мають свою думку на цей рахунок.

Враховуючи, що Xiaomi Mi Mix 3 5G вже був офіційно анонсований, можна припустити, що мова йде про Xiaomi Mi Mix 4, вихід якого повинен відбутися цієї осені. Швидше за все, компанія покаже смартфон трохи пізніше. Не виключено, що девайс отримає круту камеру, як це було з Mi Mix 3.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Джерела припускають, що Xiaomi Mi Mix 4 може зберегти форм-фактор слайдера, який дебютував в Xiaomi Mi Mix 3, але при цьому ефективна площа дисплея стане ще більше за рахунок зменшення ширини рамок екрану. Про ціну поки говорити рано, але смартфон точно не потрапить в бюджетний сегмент.

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.