Компанія Xiaomi готує наступного тижня презентацію оновленого ноутбука Mi Notebook Air. Згідно тизера в китайській соцмережі Weibo, ноутбук представлять 26 березня, так що залишилося лише дочекатися, що покаже компанія на своєму заході.

Нагадаємо, в цей же день презентація буде і в Huawei, дебютують нові флагмани лінійки Huawei P30. Своїм ноутбуком Xiaomi точно не затьмарить смартфони конкурента, але і він безперечно вартий уваги. Відразу варто відзначити, що начинка буде сучасною, але за доступною ціною.

Поки інформації про новинку дуже мало. Відомо, що всередині буде встановлений процесор Intel. Також рекламний постер розкриває головну особливість ноутбука — всього 1,07 кілограми ваги. Для порівняння: Apple MacBook Air важить від 1,25 кілограма, а Huawei MateBook 12 — 1,3 кг. Втім, це може позначитися на автономності пристрою, так як акумулятор важить досить багато, і таким способом компанія вирішила зменшити вагу. Це буде створювати дискомфорт - покаже час.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.