Недавня Конференція розробників ігор (GDC 2019) була одним з найбільш цікавих і пам'ятних подій останнього часу. Google представила ігровий сервіс Stadia, який дозволить кожному геймеру запускати будь-яку гру навіть на слабкому ПК. Однак, щоб не канути в лету, Microsoft вирішила теж нагадати про себе, розповівши про свою майбутню ігровий стриминговой платформі і конкурента Stadia, під назвою xCloud.

xCloud розроблений, щоб запропонувати гравцям по всьому світу високоякісні ігрові можливості на будь-якому пристрої з екраном, хоча спочатку компанія надасть ці можливості грати в галасливі тайтли саме власникам пристроїв на операційній системі Android. Чи буде ця система підтримувати не тільки Android, але і ПК - дізнаємося від самої Microsoft.

На відміну від проекту Google, Microsoft дозволить запускати будь-які ігри без необхідності підключення контролера, що дозволить заощадити на використанні сервісу. Подивимося, хто виграє в цій битві за ігрову аудиторію Android-користувачів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.