Apple втрачає свою частку на ринку смартфонів. І це не дивно, адже далеко не всі люблять величезні смартфони з гігантським дисплеєм, розміри якого в 2014 році вважалися планшетними.

iPhone SE був не просто “маленьким телефоном” – він надавав альтернативу людям, які не хотіли купувати iPhone з великим екраном. Це ж, у свою чергу, дало Apple найбільш різноманітну лінійку iPhone в історії. Однак, в 2017 і 2018 роках смартфони помітно подорожчали, а їх вартість досягав у 1100 доларів. Така плата була за величезні екрани і купу непотрібних функцій.

У вересні 2018 року Apple робить дивний для багатьох крок і випускає iPhone XR, проміжне за розмірами ланка між iPhone XS XS і Max з екраном 6.1 дюйма без 3D Touch. Проте, навіть цей девайс провалився у продажу. Немає сенсу його купувати, адже за ту ж суму можна придбати iPhone X, або навіть iPhone 7, який буде трохи повільніше, але практично вдвічі дешевше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

І тут ми підходимо до того, що компанії просто необхідний новий SE, який би гармонійно вписався в модельний ряд айфонів як за своїми розмірами, так і за вартістю. Не виключено, що компанія представить цей смартфон вже восени 2019 року. Інакше, компанію чекають важкі часи.

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.