Американський виробник Tesla продовжує вдосконалювати систему автоматичного управління автомобілем. Тепер же автомобіль в режимі автопілота здатний поступатися місцем іншим автомобілям, якщо це не суперечить правилам дорожнього руху.

На підтвердження своїх слів користувачі виклали в інтернет короткий відеоролик, що демонструє, як працює функція. По суті, це може запобігти ДТП, так як далеко не всі водії розуміють, що в іншому автомобілі працює безпілотник, манера водіння якого сильно відрізняється від манери живої людини.

Можливо, нова функція справді допоможе підняти безпеку, але навряд чи надмірна ввічливість сподобається самим водіям. Більшість з яких воліли б, щоб машина замість гальмування включила клаксон і дальнє світло фар. Можна вимкнути цю функцію - невідомо.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.