Користувачі популярного месенджера Telegram отримали доступ до чергових оновлень. Відтепер у месенджера з'явилася функція видаляти будь-які повідомлення зі своїх особистих чатів, як у себе, так і у співрозмовника.

Про це повідомив засновник месенджера Павло Дуров у своєму Telegram-каналі.

"Старе повідомлення, про яке ви вже забули, може бути вирвано з контексту і використано проти вас через десятиліття. Ми не можемо відправитися в минуле і видалити дані в інших людей. Не могли. До сьогоднішнього дня", - йдеться в повідомленні Дурова.

Telegram
Telegram

Раніше можна було видалити для іншого користувача виключно свої повідомлення і тільки протягом 48 годин. Крім того, Telegram дозволив повністю видаляти так звані секретні чати. Судячи з усього, компанія вирішила приділити увагу безпеці користувачів, удосконаливши правила використання месенджера.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А також у налаштування месенджера додали ще одну функцію конфіденційності — тепер ви можете заборонити посилатися на вас в листуванні при пересиланні вашого ж повідомлення в інший чат. Також ви можете дозволити бачити вашу фотографію тільки довіреним користувачам, а для всіх інших вона буде прихована.

Нагадаємо, що найстаріша соцмережа MySpace видалила дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що головний сервіс Apple дав збій. Звичайно ж, мова йде про Siri, яка здатна керувати смартфоном за допомогою голосових команд.

Також Знай.uа писав, Марк Цукерберг планує частково об'єднати соціальну мережу Facebook і придбані цією компанією WhatsApp і Instagram.