Як відомо, смартфон Xiaomi Mi 8 SE у минулому році за межі китайського ринку так і не вийшов. Дати однозначну ствердну відповідь на питання про те, чи буде міжнародна версія у актуального бюджетного флагмана Mi 9 SE, поки говорити зарано. Будемо сподіватися, що цей девайс все ж добереться до України, так як в Китаї цей смартфон користується величезною популярністю.

Зазначимо, що на недавній виставці MWC 2019 можна було побачити примірник Xiaomi Mi 9 SE, що працює під управлінням глобальної стабільної версії прошивки MIUI 10.2 із встановленими стандартними додатками Google і підтримкою різних мов. Це означає, що апарат уже готовий з'явитися за межами Китаю, підтримуючи всі необхідні мови, а також всі додатки від Google, які досі недоступні в Китаї.

По-друге, буквально днями смартфон Xiaomi Mi 9 SE був помічений в оновленому списку сертифікованих до виходу на міжнародний ринок моделей виробника. Будемо сподіватися, що компанія не відмовиться від просування девайса на ринку Європи, враховуючи його функції та ціну.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Смартфон Xiaomi Mi 9 SE, є спрощеною і більш доступною версією флагманської моделі Xiaomi Mi 9, пропонує SoC Snapdragon 712, екран діагоналлю 5,97 дюйма з вбудованим дактилоскопічним датчиком в сам екран, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті, потрійну основну камеру на модулях дозволом 48, 13 і 8 Мп, а також акумулятор ємністю 3070 мАч, і цього цілком достатньо для такого апарату. Що стосується ціни, девайс продається на території Китаю з цінником в 300$.

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.