Sony вирішила піти по шляху Microsoft і Nintendo, і анонсувала шоу для власної ігрової платформи. Судячи з усього, компанія не планує зупинятися на Sony PlayStation, яка користується величезною популярністю і приносить компанії величезні прибутки.

State of Play відео програма, де в прямому ефірі геймерам будуть розповідати новини, пов'язані з PlayStation 4 і PSVR. Так гравці будуть дізнаватися про анонсах, плани компанії, а також дивитися свіжі геймплейні трейлери. Це допоможе геймера орієнтуватися, коли і які ігри стануть доступними на ігрових консолях корпорації. Чи буде ця система працювати і користуватися популярністю - покаже час.

Нагадаємо, що чекати виходу PlayStation 5 залишилося небагато. Девайс представлять не раніше 2020 року, але, судячи з витоками, це того варто. Всі популярні гри з PlayStation 4 будуть доступні ігрової приставки нового покоління, так що про втрату ігрових досягнень можна забути.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.