Електромобілі Tesla славляться високими технологіями. Однак, це не скасовує той факт, що в автомобілі є величезний мінус, який може засмутити як власників авто, так і потенційних покупців.

Один з відеоблогеров виявив ще один конструктивний прорахунок, на цей раз, в седані Model 3. Сам по собі прорахунок виглядає смішно, але він може зіпсувати всі плани на день.

Виявляється, коли на вулиці йде дощ, а кришка багажника відкрита, вся вода з даху авто стікає прямо в багажний відсік (сподіваємося, що Tesla врахує цю помилку і вживе заходів щодо її усунення). Виглядає це дуже безглуздо, особливо в автомобілі, ціна за який стартує від 30 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Однак, справедливості заради варто відзначити, що дана проблема є не тільки у Model 3, а у всіх автомобілів з подібною системою відкривання кришки багажника. Наприклад, аналогічна ситуація і з VW Passat CC. Будемо сподіватися, що у нових авто ситуація зміниться в кращу сторону.

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.