В мережі опублікували детальні характеристики неанонсированного флагмана Samsung Galaxy Note 10. Не секрет, що корпорація не вміє зберігати секрети, так що дизайн смартфонів зливають у мережу за кілька місяців до його виходу.

Судячи з фото, майбутній корейський флагман забезпечать 6,66-дюймовим екраном з вирізом під здвоєну фронтальну камеру (Infinity O) і роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів. В залежності від регіону всередині виявиться рідний топовий чіп Exynos 9820 або Snapdragon 855, який забезпечить максимальну потужність смартфона на сьогоднішній день.

На задній стороні розміститься четвірна основна камера з датчиком на 16 Мп, парою модулів на 12 Мп і ToF-об'єктивом. Нові чутки підтвердили старі чутки про камеру в стилус, так що раніше даремна “паличка” здатна робити знімки незалежно від смартфона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Точна дата виходу і ціна новинки поки невідомі. Вихід смартфона очікується в серпні або вересні, а цінник на старті продажів навряд чи буде нижче 1000 доларів. Втім, компанія сподівається, що продажі цієї моделі куди краще, ніж справи Note 9.

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.