Незважаючи на недосконалості технології Flash, багато веб-браузери і Google Chrome у тому числі продовжують з нею працювати. Втім, це лише питання часу, і незабаром всі популярні браузери не будуть користуватися послугами цього сервісу.

Google має намір відключити Flash Chrome з виходом версії за номером 76. Однак це не означає, що користувачі не зможуть переглядати контент, створений на Flash, у фірмовому веб-браузері пошукового гіганта. Цей сервіс поки ще буде існувати, і навіть підтримуватися браузером, але необхідно увімкнути налаштуваннях.

Можливість використовувати Flash Player Chrome і далі, очевидно, проіснує до 2020 року. Саме на цей рік компанія Adobe запланувала офіційне закриття проекту. Це означає, що творцям сайту необхідно переходити на новий сервіс, який дозволить відображати різний контент в мережі. Сама по собі технологія Flash застаріла. Серед іншого, вона упортребляет дуже багато ресурсів, а альтернативні сервіси ще й безпечніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.