У мережі з'явилося зображення нових бездротових навушників від дочірньої компанії Apple - Powerbeats Pro. Навушники забезпечать більш тривалу автономну роботу, ніж AirPods. Проте, за це доведеться серйозно переплатити. Що стосується особливостей - навушники вийдуть в чорному кольорі, що безсумнівно змусить деяких користувачів бездротових AirPods пересісти на Beats.

Передбачається, що вартість їх буде декілька вище, ніж у AirPods. Зовні вони нагадують випущені три роки тому Powerbeats3. За чутками, у них покладено аналогічний з AirPods 2 чіп H1. За якість звуку поки говорити рано, але якщо компанія зможе збільшити автономність навушників, це помітно позначиться на їх розмірах і вазі.

навушникам буде запропоновано чохол для бездротової зарядки. Цілком можливо, що він буде включений в комплект. Про дату виходу поки говорити рано, як і про саму ціну. Залишилося дочекатися нових подробиць від інсайдерів, так як Apple не вміє зберігати секрети.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.