Американська корпорація Microsoft завжди робила все заради того, щоб її програмне забезпечення було як можна більш затребуваним, але з Windows 10 що-то з самого початку пішло не так. Всьому виною жахливі оновлення системи, які просто знищують комп'ютери, або ж видаляють особисті дані користувачів, як це було восени 2018 року після низки невдалих патчів.

Однак, 25 березня 2019 року, інсайдери опублікували в мережі зображення нового приголомшливого дизайну Windows 10, від якого всі в захваті, тому що ніхто і подумати не міг, що нова операційна система буде виглядати настільки красиво. Втім, чи буде це оновлення впливати на швидкість роботи самої системи - невідомо.

На жаль, поки що немає ніяких даних про те, як дане програмне забезпечення буде виглядати в фінальному вигляді, але абсолютно точно не гірше, ніж зараз. Також немає відомостей про те, коли десята “вінда” отримає такий дизайн. Будемо сподіватися, що новий дизайн ніяк не вплине на роботу самої системи, так як з кожним патчем Windows 10 стає все гірше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.