Смартфон Samsung Galaxy A70 представлений офіційно в Південній Кореї. Новинка стала новим флагманом оновленої лінійки Galaxy A, але довго залишатися на чолі колекції їй не судилося — вже 10 квітня повинна бути представлена модель Galaxy A90 з поворотною висувний камерою, а також непоганим процесором. Втім, цей апарату теж заслуговує уваги.

Отже, смартфон Samsung Galaxy A70 оснащений екраном Infinity-U на базі матриці Super AMOLED із діагоналлю 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD+. Варто відзначити, що за габаритами ця модель є самою великою у лінійці. Сканер відбитків пальців тут розташований під поверхнею дисплея, а в вирізі захована фронтальна камера дозволом 32 Мп з об'єктивом з діафрагмою F/2,0. Така ж використовується в Vivo V15 Pro, який став популярним смартфоном на ринку Китаю.

Апаратним базисом служить SoC Qualcomm Snapdragon 670, обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам'яті склали 6/8 і 128 ГБ відповідно. Це означає, що смартфон хоч і не отримає топову начинку, але все ж буде вважатися флагманом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Основна камера складається з трьох модулів, побудованих вертикально в лівому верхньому кутку. Звичайно ж, вона теж буде топової.

Ємність акумулятора становить 4500 мАч, і цього більш ніж достатньо, щоб забути про підзарядку на цілий день. Про ціну поки говорити рано, а от девайс надійде в продаж вже 10 квітня.

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.