В найближчі роки на ринок вийде багато нових ігрових приставок щонайменше від чотирьох виробників, але найочікуванішою звичайно ж є Sony PlayStation 5. Варто зазначити, вона замінить PS 4, анонс якого відбувся ще в 2013 році. Звичайно ж, 4 версії вже пора йти в минуле, а її місце займе консоль з більш сучасним залізом.

Нагадаємо, що раніше була можливість купувати б/у гри, щоб заощадити на покупці. Однак, з PS 5 такий спосіб заощадити не пройде. Повідомляється, що апарат не буде мати дисководу, так що купити вже використаний ігровий диск не вийде. Ігри будуть викачуватися тільки за допомогою мережі.

У такому випадку продати чи передати кому-небудь вже куплену гру виявиться неможливо, тобто ринку вторинних відеоігор існувати не буде. Якщо хтось думає продати свій обліковий запис, то це погана ідея. Sony блокує обліковий запис, який був проданий іншій людині.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.