У понеділок, 25 березня, відома американська компанія Apple анонсувала на презентації першу кредитну карту Apple Card. Зараз пряму трансляцію можна подивитися на сайті корпорації.

Наголошується, що сервіс буде працювати тільки на території Сполучених Штатів і запускатися в партнерстві з Goldman Sachs і MasterCard. При цьому обслуговування Apple Card буде повністю безкоштовним, компанія не встановила ніяких лімітів.

Також користувачі будуть отримувати щоденний кешбэк у розмірі трьох відсотків від суми покупок у магазинах Apple, двох відсотків від покупок через Apple Pay і одного відсотка через банківську карту.

Примітно, що фізична карта Apple Card зроблена з титану, і на ній немає ніякої інформації, крім ініціалів власника. Інша інформація буде зберігатися в додатку Wallet. Ще в програмі можна буде подивитися інформацію про покупки. Шкода, але про появу Apple Card в інших країнах не повідомлялося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім того, компанія представила підписку Apple News+, вартість якої становить 10 доларів на місяць. Користувачі отримають доступ більш ніж до 300 журналів та інтернет-видань з платним доступом до статей, на зразок The Wall Street Journal. Сервіс вже працює на території США і Канади, а в кінці року корпорація обіцяє запустити його у великій Британії та Австралії.

Нагадаємо, що Apple втрачає свою частку на ринку смартфонів. І це не дивно, адже далеко не всі люблять величезні смартфони з гігантським дисплеєм, розміри якого в 2014 році вважалися планшетними.

Як повідомляв портал Знай.uа, у фінансового директора Huawei Мен Ваньчжоу при затриманні у Канаді конфіскували iPhone 7 Plus, MacBook Air і iPad Pro і тільки один смартфон Huawei. Цілком можливо, що це були не особисті гаджети, але цього довести не вдалося.

Також портал Знай.uа писав, що компания Apple оголосила про нововведення, які чекають на розробників додатків для iPhone і iPad, представлених і планованих до випуску в магазині App Store. Втім, це практично не вплине на програми для смартфонів і iPad.