Компанія Xiaomi працює над новою технологією швидкої зарядки Super Charge Turbo. Судячи з усього, компанія не задоволена швидкістю зарядки сучасних смартфонів, і готує до впровадження новий сервіс, який змінить уявлення про тривалої зарядки гаджетів.

Генеральний директор Xiaomi Лін Бін (Lin Bin) опублікував ролик в соціальній мережі Weibo з її демонстрацією. Відомо, що потужність зарядки складає 100 Вт. Вона здатна зарядити смартфон з акумулятором на 4000 маг всього за 17 хвилин. Це неймовірний показник. Він майже в два рази швидше, ніж у технології SuperVOOC від Oppo, яка на даний момент є найшвидшою в світі. У теорії, це може змінити ставлення до зарядки смартфона, і залишати апарат “на ніч” у розетки просто немає потреби.

На жаль, крім короткого ролика, Лін Бін не повідомив інших подробиць про Super Charge Turbo. Можна припустити, що її будуть підтримувати вже наступні флагманські смартфони компанії, які точно з'являться в 2019 році.

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.