У Мережі знову з'явилися чутки про наступника компактного смартфона iPhone SE, який шанувальники чекають вже досить давно, але Apple не анонсує пристрій.

Судячи з усього, компанія Apple випустить Mini, який стане покращеною версією моделі SE.

Смартфон повинен вийти в трьох колірних варіантах: сріблястому, золотистому і космічному сірому. Також йому приписують захист від пилу і вологи згідно з описом ступеня IP67, що не може не радувати любителів активного відпочинку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

iPhone mini повинен отримати п'ятидюймовий OLED-дисплей Super Retina з роздільною здатністю 2080х960 пікселів, однокристальну систему A12 Bionic, 12-мегапіксельну основну камеру з діафрагмою F/1,8, яка буде підтримувати запис 4К-відео з частотою 60 к/с, а також запис відео дозволом 1080р при 240 к/с. Сам по собі смартфон отримає сучасну начинку, якщо він з'явиться на презентації Apple вже на початку вересня цього року.

Однак, ємність акумулятора складе 1860 маг, що катастрофічно мало за сьогоднішніми мірками. Ціна смартфона складе 849, 949 і 1099 доларів відповідно за версію з 64, 128 і 256 ГБ флеш-пам'яті (23 000, 25 700 і 29 700 грн.).

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.