Разом зі смартфонами серії Huawei P30 виробник також представив нову модель бездротових навушників Huawei Freelace. При цьому новинка може використовуватися і за допомогою дротового з'єднання через порт USB-C. На подив, навушники можуть заряджатися і відтворювати музику одночасно, що робить їх унікальним апаратом.

Навушники оснащені 9,2-міліметровими динаміками, магнітними защіпками і органами управління зліва і справа. Пристрій сертифіковане IPX5, що свідчить про наявність захисту від поту. Це чудова новина для тих, хто любить займатися активним відпочинком, але і не залишатися без своїх улюблених пісень.

Також заявлена підтримка функції зниження шуму вітру, але функції шумозаглушення тут немає. На щастя, в навушниках є гарнітура, що дозволить приймати дзвінки не знімаючи девайс.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За девайс доведеться заплатити 99 євро.

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.