За словами німецького інсайдера Роланда Куандта (Roland Quandt), в Європі за молодшу модель Google Pixel 3a на 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ ПЗУ доведеться віддати 450 євро. За ці гроші можна купити непоганий китайський флагман. Наприклад, Xiaomi Mi 9 з чіпом Snapdragon 855. Цінник Google Pixel 3a XL інсайдер не повідомив, але можна припустити, що він буде в районі 500-550 євро. Обидві новинки отримають три кольори корпусу, включаючи фіолетову з назвою Iris. Однак, смартфони від Google не такі вже й надійні, так як деякі проблеми пошуковик так і не зміг вирішити через кілька місяців після виходу.

Нагадаємо, згідно з попереднім витоками, Google Pixel 3a оснастять пластиковим корпусом, портом USB-C, роз'ємом для навушників, а також 5.56-дюймовим OLED-дисплеєм без вирізу з роздільною здатністю Full HD+ (2220×1080p). На жаль, бездротової зарядки не буде, але на цьому компанії вдалося істотно заощадити, і в кінцевому підсумку знизити ринкову вартість.

За роботу пристрою буде відповідати процесор Snapdragon 670. В смартфон також встановлять 12-мегапіксельну основну 8-мегапіксельну фронтальну камери і батарею на 2915 маг з швидкою зарядкою QC4+. Про дату виходу поки немає ніякої інформації, але апарат представлять явно раніше жовтня 2019 року, до виходу Google Pixel 4.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.