Нещодавно Wall Street Journal розповів, що Nintendo готує дві версії Switch, і тепер в Мережі з'явилося більше подробиць.

Инсайдері повідомляють, що здешевлена версія Nintendo Switch позбудеться док-станції для підключення до телевізора і буде міцнішим оригіналу. Так компанія хоче догодити геймерам, які використовують приставку тільки в портативному режимі, і дітям. Це чудова новина для тих, хто не хоче сильно витрачатися на ігри, але спробувати ексклюзивні проекти на приставці все ж хоче.

Таким чином, компанія хоче залучити нову аудиторію, яка може собі дозволити бюджетні ігрові приставки.

Про ціну і дату виходу поки немає ніякої інформації, але інсайдери впевнені, що новинки покажуть світу вже влітку або на початку осені.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що Sony Xperia 2 незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, це буде бюджетна модель Xperia 1, ціна якого близько 1000 доларів. Втім, цей девайс отримає флагманські характеристики, а також крутий екран, з яким не зрівняється навіть дисплей iPhone XS Max. Що стосується ціни, за девайс попросять близько 750 доларів, що трохи дешевше попередника.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Sony PlayStation 5 засмутила фанатів ще до виходу. Повідомляється, що тепер не буде можливості заощадити на покупці ігор. Девайс не матиме дисководу, так що вже використаний диск не вийде придбати. Це означає, що за всі новинки доведеться заплатити дуже багато.

Знай.uа писав, що Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air 12.5. Повідомляється, що апарат має непогані характеристики, а також рекордний вага, який становить близько 1.07 кг. приміром, MacBook від Apple набагато важче. Однак, це може позначитися на автономності пристрою, адже для зниження ваги довелося зменшити розмір акумулятора.